Terug

Reiki cursus 2e graad volwassenen

Reiki cursus 2e graad: De afstandsbehandeling.

In tegenstelling tot de 1e graad, is de 2e graad een "individuele reis".

Nadat je je 1e graad hebt behaald, ga je aan de slag met de verworven kennis en inzichten. Dit kan leiden tot het aangaan van persoonlijke processen. Voor de een is dit heviger dan voor de ander.
Immers, als je energiesysteem wordt opgeschoond, moet het "slib" worden afgevoerd. Daarom moeten er na de 1e graad minstens 3 maanden verstreken zijn voor je je 2e graad kunt aangaan. En dit na overleg met de Master. In de cursus word je persoonlijke proces uitgediept en verwoordt in het eerste dagdeel. Met dit inzicht leer je de volgende dag de symbolen en de mantra's die Usui heeft doorgegeven. Dan ontvang je de afstemming voor de 2e graad.

Eigen foto: Met de 2e graad loop je een individueel pad

Meteen daarna gaan we na het ontvangen van de instrukties, met een partner ( kan een medecursist zijn ) oefenen op afstand. Deze ervaring wordt gedeeld. Daarna ga je een afstandsbehandeling geven aan iemand met wie jij dit hebt afgesproken. Daarna volgen de instrukties welke mogelijkheden er nog meer zijn. Na 3 weken oefenen is er een terugkomavond waarop alle ervaringen worden gedeeld

De 2e graadscursus wordt in kleine groepjes van 2-4 personen gegeven. Maar natuurlijk is individueel ook mogelijk. De cursus wordt gegeven in de praktijkruimte van De Regenboogslang of op locatie. Reiki Master Joocke Scholte kan worden geassisteerd door een Master in opleiding of door een net-geïnitieerde Master.

19 april van 10.00 u tot 18.00 u Kosten: 600 euro

Praktijk De Regenboogslang, Fianestraat 19 4617 RA Bergen op Zoom

Vooraf aanmelden en betalen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met verdere info.

 

 


Inschrijfformulier Reiki cursus 2e graad volwassenenVerplicht.Verplicht.

Verplicht.Verplicht.

Verplicht.Alleen cijfers (01 23 45 67 89) .

Verplicht.Geen geldig e-mail adres.