Therapeutische- en/of coaching sessies.      

Waarom zou je kiezen voor een therapeutische of coachingsessie?

Het gebeurt soms wel eens in ons leven dat we even ‘vastzitten’. Dat we even niet meer weten welke weg we moeten inslaan. Dat ons zelfvertrouwen ons in de steek laat. Of dat we veel verdriet op ons pad krijgen, ziekte en dood. Je voelt je uit het lood geslagen, alles is somber en er gloort geen licht aan het einde van de tunnel. Misschien kan ik je dan een eindje op weg helpen. Ik heb een methode ontwikkeld, waarbij je gaat onderzoeken wie je bent, maar ook waar je vandaan komt. Je kunt jezelf niet leren kennen, als je je ‘roots’ niet  kent.

                    

In een intake gesprek stellen we vast wat je nodig hebt en welke methode ik je hierbij kan aanbieden. In twee- of driewekelijkse sessies gaan we stapje voor stapje op zoek naar jouw wortels. Waar komen jouw patronen vandaan, wat is werkelijk van jou, of is het van je moeder, je vader, je grootouders? Is het een familie patroon, herken je jezelf daarin. En als je kinderen hebt, herken je deze patronen ook in hen? 

Elk pad is anders, elk mens is uniek, vandaar dat de route volledig op jou wordt afgestemd en altijd in overleg. We lopen het pad samen, we mogen leren van elkaar, ik help je de richting te ontdekken. Ik gebruik bij elke sessie de soulcards van Deborah Koff-Chapin. Zij leggen in een blik open, wat diep in jou verborgen zit. Je houdt een dagboek bij om je vorderingen te zien en je krijgt opdrachten om zaken uit te zoeken.Ik gebruik mijn sterke intuïtie om af en toe het pad te verlaten en te kijken wat er om de bocht ligt, om jou uit te dagen en te prikkelen….

Wil je samen met mij dit pad gaan, neem dan contact met me op. Elke sessie duurt ongeveer 1 uur en kost 45 euro.