De drie graden van Reiki

Het Usui systeem van Reiki kent drie graden.

Met de eerste graads Reikicursus worden de energiekanalen weer geopend, waardoor de levensenergie weer volop kan doorstromen. Je kunt dan zowel jezelf als anderen, maar ook planten en dieren volledig behandelen. De Reiki energie wordt na de cursus steeds krachtiger en stromender als ze regelmatig wordt toegepast.

Eerstegraads Reiki is een afgeronde cursus van 4 dagdelen waardoor je voor altijd Reiki hebt en kost € 170,= incl. een certificaat.

Voor diegene die nog een diepere verbinding met Reiki wil aangaan is er de Reiki tweedegraads cursus. Hier leer je met de hulp van speciale symbolen hoe je een afstandsbehandeling kunt geven en je kunt jezelf en anderen nog dieper ondersteunen bij psychische problemen. Tussen de Reiki eerste- en tweedegraads cursus moeten minstens drie maanden zitten. Ook hiervoor ontvang je een certificaat. De tweede graads cursus kost 600,00

De  derdegraads Reiki is de intensieve opleiding voor het Masterschap en duurt minimaal 1 jaar, afhankelijk van de deelnemer. In deze opleiding wordt alles wat jou nog belemmert onder de loupe genomen.